Pentru tine, femeie, cu drag!

Pentru tine, femeie, cu drag!

Pentru tine, femeie, cu drag!

Fiecare dintre noi are in viata lui femei catre care ii zboara gandul cand se apropie 8 martie. Mama, bunica, sotie, profesoara. Si de multe ori pare ca avemj probleme in a alege „cadoul potrivit”. De ce? Pentru a fi potrivit, trebuie sa stim ce-si doreste sau exact ce i se potriveste femeii respective. Da, uneori asta poate fi complicat. Poate inseamna sa cunoastem persoana respectiva destul de bine… Si daca nu este asa? Ce-ar fi ca, in loc de „cadoul potrivit”, aceasta „fata morgana” a cadourilor, ce-ar fi sa ne gandim doar la un cadou… frumos. Aici deja optiunile se deschid. Daca avem in vedere cateva elemente simple, putem face o impresie de neuitat persoanei pe care dorim astfel sa o sarbatorim. Iata cateva idei:

– exista o serie de produse cu care nu puteti da gres. Florile sunt primele in clasament. Buchete mici, cu flori de sezon vorbesc despre apropiere sufleteasca, dar buchetele mari sunt de preferat daca le oferiti profesoarelor cu care sunteti in relatii formale. In ultima vreme au castigat teren si florile in ghiveci si pot fi o optiune foarte buna. Cosmeticalele sunt urmatoarea varianta castigatoare. Si aici sunt cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont. Un parfum, de exemplu, ar fi riscant daca nu cunosti exact preferintele persoanei. Dar un gel de dus / sapun mai pretentios, merge la fix. Daca vreti sa tineti cont si de arome, trebuie sa stiti ca fetele prefera pe cele mai fresh (fructate), iar doamnele pe cele florale. Alte idei de cadouri cu care nu puteti da gres (daca le si prezentati cum trebuie): esarfe sau saluri; bijuterii (pot fi, insa, un subiect delicat); lumanari aromate; obiecte decorative de mici dimensiuni.

2

– personalizarea este foarte importanta. Cadoul in sine sau alegerea lui trebuie sa vorbeasca despre persoana careia i se ofera, despre relatia pe care o aveti cu ea. Cu alte cuvinte, conteaza „povestea”. Ea poate fi spusa in momentul oferirii cadoului, sau scrisa si atasata cadoului. Asta va da ocazia perfecta pentru personalizare: o felicitare cumparata sau chiar confectionata. Revenind la povestea spusa, un simplu „Mi-am amintit ca-ti place iasomia” sau „Stiu ca-ti place culoarea rosie, de aceea am ales gelul asta cu extract de mac” schimba cu totul produsul si emotia cu care este primit.

3

– voucher-ele permit persoanei pentru care va straduiti sa achizitioneze exact produsul sau serviciul dorit, insa cam scoate din joc elementul de personalizare, tusa personala, contributia emotionala a celui care ofera. Personalizarea nu inseamna doar „special pentru tine”, ci si „de la mine”. Asa ca va sfatuiesc sa cantariti bine o asemenea idee.

– apelati la artistii handmade, care pot lucra obiecte uimitoare, unice, personalizate, care sa-i vorbeasca celei care le primeste despre atentia si grija pe care ati acordat-o gestului vostru de a darui, dar mai ales, ei insesi. In galeria Manufacturat.ro puteti gasi artistii potriviti pentru asa o misiune delicata.

4

Orice ar fi cadoul la care va ganditi pentru femeile dragi din viata voastra, va asigur ca nu aveti cum sa ratati daca il luati gandindu-va cu adevarat la ele, la ce reprezinta in viata dv. Lasati emotia sa va conduca, pentru ca doar asa puteti gasi „cadoul potrivit”, pentru ca femeia insasi este emotie!

5

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d blogeri au apreciat: