Halloween cu stil

Halloween cu stil

Halloween cu stil

Pana la urma, am adoptat si noi sarbatoarea americana de Halloween… De la gradinita si pana la marile corporatii, romanii au gasit in aceasta sarbatoare un nou prilej de a se distra. Mai ales ca sunt implicate costume, decoratiuni, teme mai putin obisnuite cu care sa-i uimim pe cei din jur. Sperietura nu e obligatorie, dar daca tineti neaparat…

Motivele de sezon pot parea multora “de groaza”, cum ar fi: scheleti, fantome, zombie, cruci, sange, paianjeni, lilieci. Dar putem opta si pentru motive mai “usoare”, cum ar fi dovlecii. In fapt, cred ca orice motiv de sarbatoare e bun, atata timp cat scopul final ramane DISTRACTIA!

Imaginea de ansamblu pe care urmarim sa o obtinem este formata din aspecte diferite care trebuie sa se potriveasca intre ele. Coafura, machiajul, unghiile si, mai ales, costumul sunt cateva dintre aceste elemente. De exemplu, daca e sa incepem cu coafura, care din imaginile de mai jos va inspira?

Copiii stiu sa se bucure din toata inima de orice sarbatoare, asa ca nici coafura copiilor nu trebuie ignorata. Cateva gasiti in imaginea de mai jos. Ce spuneti de modelul de coafura inspirat din gadgeturile cu care copiii isi ocupa timpul in zilele noastre: finger spinner. Nu sperie, dar este in ton cu vremurile.

Nu vrem sa speriem, vrem sa inspiram. Asa ca, revenind la adulti, va prezentam mai jos si cateva idei de machiaje potrivite cu ocazia.

Femeile sunt atente la toate detaliile. De exemplu, unghiile – si ele trebuie costumate adecvat. In ultima vreme manichiura are multe lucruri in comun cu arta. Cu tematica de Halloween am selectat pe cele de mai jos. Gasiti modele pentru toate gusturile – de groaza sau nu.

Un element important – poate cel mai important – al imaginii pe care ne-o propunem pentru sarbatoarea de Halloween este costumul. Am selectat pentru acest articol cateva costume, nu neaparat cu tematica de Halloween, costume crosetate sau impletite, care ar putea fi purtate la orice petrecere costumata de catre orice persoana pasionata de lucrul demana (sa nu uitam ca suntem o comunitate de oameni pasionati de handmade).

Nu doar oamenii se costumeaza de Halloween, ci si casele. Iata cateva idei de decoratiuni, pornind tot de la premiza ca pot fi realizate usor de catre fiecare dintre noi, cu putina imaginatie si… indemanare.

 

Indrazniti sa visati si sa va puneti visele in practica! E distractiv si aduce multa satisfactie.

Happy Halloween!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d blogeri au apreciat: