Parteneriat UAP din Romania – Manufacturat.ro

Parteneriat UAP din Romania – Manufacturat.ro

Parteneriat UAP din Romania – Manufacturat.ro

Portalul Manufacturat.ro a încheiat recent un parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, care vizează creșterea vizibilității artiștilor în piață.

Suntem onorați să îi invităm pe artiștii vizuali, membri ai UAP din România, să se înscrie pe portalul Manufacturat.ro, unde își pot crea pagina personală care va cuprinde: o scurtă prezentare a artistului și a activității sale, imagini reprezentative pentru opera sa, date de contact care sa permită inițierea unei relații directe, nemijlocite, cu iubitorii de artă. Toate aceste servicii sunt puse la dispoziție gratuit.


Manufacturat.ro s-a lansat în urmă cu o lună cu scopul de a coagula o comunitate de artiști, manufacturieri, meșteri, meșteșugari, artizani, creatori de produse handmade și de a contribui la promovarea acestei comunități și a creațiilor originale. Vizibilitatea pe care portalul a căpătat-o în scurtă sa existență (6500 de vizitatori pe zi și 2000 de fani pe pagina de facebook), a adus noi oportunități de promovare: publicitate la posturi de radio și pe canalele media, promovare prin concursuri și reprezentare în cadrul unor evenimente de profil.


Pentru cei interesați să își facă cunoscute talentul și opera, am creat posibilitatea de promovare la nivel individual în cadrul portalului (pe pagina de deschidere a acestuia sau pe pagina categoriei) și a paginii de facebook Manufacturat.ro.