Interviu Manufacturat.ro Marin Predusel

Interviu Manufacturat.ro Marin Predusel

Interviu Manufacturat.ro Marin Predusel

Cand talentul si munca se insotesc, nimic nu le sta in cale. Dragostea de muzica, ambitia si iscusinta l-au facut pe Marin Predusel omul care este astazi: mester priceput, instrumentist vestit, tata exemplar pentru fii sai care i-au mostenit talentul si aplecarea catre muzica. Povestitor mucalit si plin de verva, iti lasa impresia ca greutatile pe care le-a avut de infruntat in viata au fost niste fleacuri, dar mainile lui batucite de munca vorbesc de la sine… Iar fluierul ii acompaniaza povestea, ca un fel de limbaj paralel prin care mesterul isi comunica trairile.

Marin Predusel a plecat din satul sau natal (din comuna Troianu, judetul Teleorman) la 14 ani pentru a studia in Capitala. Dar muzica a luat-o cu el, in suflet si aceasta i-a modelat destinul. De la a iubi muzica (cantata de altii) a trecut la a o canta si apoi, pentru a inchide cercul, la a-si lucra singur instrumentele, intai pentru el insusi, apoi si pentru altii… Asa, muzica a trecut din sufletul sau in al altora, ducandu-se mai departe.

A invatat singur mestesugul, furand de la altii si completand cu propria imaginatie. Asa se face ca fluierele lui canta mai dulce, cimpoaiele suna mai puternic si peste toate, este el, cel care le da viata…