Despre Manufacturat.ro

Manufacturat.ro este portalul care aduna intr-un singur loc resursele creatoare ale poporului roman cu scopul de a le face cunoscute si apreciate iubitorilor de frumos. Manufacturat.ro aduce sub un singur click creatori, artisti, mesteri, mestesugari, artizani care impartasesc pasiunea pentru lucrul autentic, facut de mana cu dragoste si respect pentru valori precum: munca, daruire, gust, traditie. Acestora le este pus la dispozitie in mod gratuit spatiu online de prezentare personalizat, unde pot sa-si promoveze talentul si creatiile.

Inregistrarea se face gratuit, prin completarea unui formular de inscriere (link) online. Informatiile furnizate de catre fiecare manufacturier vor fi publicate pe pagina sa personala de pe portal: prezentarea creatorului, descrierea produselor, serviciilor, metodelor sau materialelor folosite la realizarea obiectelor, imagini reprezentative, date de contact. Manufacturat.ro faciliteaza astfel relatia directa, nemijlocita dintre vanzator si cumparator.

Produsele si serviciile manufacturate sunt afisate pe pagina principala, organizate pe domenii si sub-domenii, pentru a fi usor identificate de catre orice vizitator. Se pot, de asemenea, efectua cautari dupa un anume manufacturier sau dupa o anumita zona de interes.

La sectiunea „Calendarul evenimentelor” gasiti evenimentele legate de domeniile de interes ale comunitatii noastre, organizate pe zile si cu toate detaliile utile.

Pe pagina de „Noutati” gasiti informatii relevante cu privire la activitatile ale membrilor comunitatii Manufacturat.ro, interviuri, burse, oportunitati financiare si de dezvoltare a afecerilor pentru manufacturieri, initiative si idei de proiecte.

Pagina „Stiati ca…?” isi propune sa capteze atentia vizitatorilor nostri cu informatii utile privind diferite aspecte ale vietii de zi cu zi: sanatate, stil de viata, imbunatatirea conditiilor de viata, relatia cu semenii, protejarea mediului inconjurator. Dorim sa va propunem solutii simple, la indemana, necostisitoare si care ne readuc in legatura cu natura si in echilibru cu noi insine.

Pe „Blog” gasiti articole diverse scrise cu drag pentru toti aceia care apreciaza lucrul facut de mana cu pasiune si mestesug.

”Sectiunea „Concurs” va reuni toate concursurile marca Manufacturat.ro. Aici sunt publicate regulamentele, prezentate lucrarile participante si anuntati castigatorii si premiile oferite.

Sectiunea „Anunturi” reprezinta un serviciu gratuit pe care il punem la dispozitia vizitatorilor nostri. Daca sunteti interesat de un anumit serviciu manufacturat sau daca doriti sa vindeti, sa cumparati sau sa schimbati produse manufacturate aflate în proprietate, opere de artă, antichități, lucrări deosebite, obiecte vechi, este foarte simplu: creati un cont de utilizator si postati anuntul. Cu siguranta va fi vazut de persoane care le apreciaza!

Fie ca sunteti creator, artist, mester, mestesugar, artizan si doriti sa va promovati creatiile, fie ca sunteti un iubitor de frumos aflat in cautarea unui produs deosebit, a unui obiect autentic care sa va infrumuseteze viata dumneavoastra sau a celor dragi, Manufacturat.ro este locul unde gasiti ceva potrivit!