Ciocolata si inimioare

Ciocolata si inimioare

Ciocolata si inimioare

 

M-am gandit ce anume ar fi potrivit cu Valentine’s Day si asta e concluzia la care am ajuns: ciocolata si inimioarele. Cu astea nu dai gres de Valentine’s Day, indiferent de varsta si sexul valentinului, de ocupatie etc. Valentine’s Day e despre dragoste si asa o „traducem” in modul cel mai cunoscut, dincolo de granite si culturi gest. De unde vine sau cine e responsabil pentru asta conteaza mai putin, va garantez. Fiind doar o ocazie in plus de a ne arata sentimentele de dragoste fata de o persoana draga, cred ca nu e deloc rau sa profitam.

Ciocolata vorbeste intr-un limbaj international despre rasfat, despre placere, despre a savura un moment deosebit. Asa ca nu avem cum sa dam gres cu ea. Inainte de a intra in detalii cu acest subiect, insa, trebuie sa lamurim din capul locului un lucru care este valabil pentru ORICE cadou doriti sa faceti unei femei, cu orice ocazie posibila: detaliile. Femeile sunt acele fiinte pentru care detaliile conteaza… chiar foarte mult. Uneori mai mult decat gestul in sine sau decat ideea cadoului. Detaliile sunt cele care ii spun ca o consideri speciala, sunt cele care deosebesc acest cadou pregatit pentru ea de orice alt cadou posibil, facut oricarei alte persoane. Asa ca, indiferent cat de „banala” e ideea cadoului, totul sta in detaliile lui. Iata, deci, cateva idei pentru un cadou de ciocolata: ceva care sa vorbeasca despre feminitate, despre dragoste, despre ceva ce ii place / o pasioneaza pe cea careia ii oferiti cadoul.

2a

Aratati ca ii cunoasteti pasiunile si i le incurajati.

3a

Avem cateva idei de cadouri si pentru domni.

4x

Sfantul Valentin e responsabil cu dragostea, iar cand vorbim despre dragoste, vedem in fata ochilor numai inimioare rosii. Orice cadou de Valentine’s Day trebuie sa fie cu inimioare, deci. Prajituri, bijuterii, obiecte de decor – orice, dar cu inimioare!

5x

Data fiind importanta pe care femeile o acorda detaliilor, a face un cadou unei femei este exact ocazia potrivita pentru a alege ceva „custom made”, „personalizat”, „handmade”, „unicat”… iar galeria Manufacturat.ro va ajuta sa gasiti exact persoanele care se ocupa de asa ceva. Aici e locul unde veti gasi ceva potrivit.

6x

Indiferent cu ce cadou va prezentati, nu uitati de cele 2 cuvinte: „Te iubesc!” (sau 3 cuvinte in varianta internationala: „I love you” sau „Be my Valentine!”)!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d blogeri au apreciat: